Tiivistä yhteydenpitoa remonttimme etenemisestä

Asunnossamme todettiin vesivahinko, jonka korjaaminen vaati pikaisesti täydellistä kylpyhuoneremonttia. Otimmekin heti yhteyttä alueella toimiviin urakoitsijoihin kartoittaaksemme remontin kustannuksia ja aikataulua. 

Alkuun ajallaan, ripeästi eteenpäin

Laatoitusmestareille sai laitettua tarjouspyynnön näppärästi netin kautta ja sieltä oltiinkin nopeasti yhteydessä ja sovittiin käynti paikanpäälle, meille sopivaan aikaan. Tarjous saatiin nopeasti ja se oli selkeä eritelyineen. Saimme myös tarkennuksia ja muutoksia sisältöön vaivattomasti kun niin halusimme. Vaakakupissa painoi myös se, että yritys toimii paikkakunnalla. 

Urakka alkoi ajallaan ja eteni ripeästi. Meihin oltiin tiiviisti yhteydessä ja informoitiin töiden etenemisestä. Myös omiin kysymyksiimme vastattiin aina asiallisesti. Töitä tehtiin meille sopivassa aikataulussa, jopa hieman normaalia pidempiä päiviä, koska se meille sopi ja näin urakka valmistuikin jo aikataulutusta nopeammin. Lopputulokseen voi olla vain tyytyväinen. Nyt meillä on kylpyhuone, jota on mukava ja luotettava käyttää sekä miellyttää silmää, kaikki on siinä kohdallaan. 

Yhteenvetona voimme todeta, että toiminta oli kaikkiaan ripeää ja ammattitaitoista sekä tarpeen mukaan joustavaa, heti alusta lähtien. Työt valmistuivat etuajassa ja saimme lopuksi vielä erillisen raportin urakan vaiheista kuvineen. Suosittelemme lämpimästi.

Saimme hyvää palvelua ja täyden vastineen rahalle

Syksyllä 2014 hankkimassamme paritaloasunnossa (rv. 1989) oli jo kuntokartoituksen pohjalta tiedossa lievä kosteusvaurio kylpyhuoneessa. Lähtökohtaisesti oli siis selvää, että remontti olisi pakko tehdä ja melko pian. Toki tilat kaipasivat jo muutenkin pientä päivitystä, joten päätimme samalla teettää remontin myös saunaan ja kodinhoitohuoneeseen.

Osasimme odottaa työn olevan laadukasta ja ammattitaitoista

Pyysimme tarjouksen heti Laatoitusmestareilta, koska he olivat aiemmin samana vuonna remontoineet entisen naapurimme kylpyhuoneen. Sieltä saadun hyvän palautteen ja näkemämme perusteella osasimme odottaa työn olevan laadukasta ja ammattitaitoista. Pyysimme tarjouksen parilta muultakin urakoitsijalta mutta koska hintakin kesti hyvin vertailun niin päädyimme Laatoitusmestareihin.

Remontin aluksi tehtiin purut ja tarkemmat mittaukset mutta onneksi kosteusvauriot eivät olleet odotettua suuremmat, eikä kuivaaminen, joka suoritettiin urakoitsijan toimesta, vienyt pari viikkoa kauempaa. Remontin varsinaisesti alkaessa, siirrettiin lämminvesivaraaja saunasta, väliaikaisesti kodinhoitohuoneeseen ja näin lämmintä vettä oli kokoajan saatavilla.

Apua myös suunnitteluun

Urakoitsijan kautta saimme apua myös suunnittelussa ja sauna saikin täysin uuden ilmeen, laudetilan tuplaantuessa vanhasta. Kylpyhuone ja sauna valmistuivat ensin ja sen jälkeen remontti siirtyi kodinhoitohuoneeseen, jolloin pesukone siirrettiin kylpyhuoneeseen, missä sitä pystyttiin käyttämään.

Työt etenivät hyvin ja meitä pidettiin etenemisestä ajantasalla sekä sovittiin aina etukäteen lisätöistä ja -hankinnoista. Kaikki työt, kuten lvis-työt hoituivat urakoitsijan kautta ajallaan ja venymistäkin, juhlapyhien alla, oli ilahduttavasti.

Olemme remonttiin ja lopputulokseen erittäin tyytyväisiä ja voimme vilpittömästi suositella Laatoitusmestareita muillekin.

Saimme hyvää palvelua ja mielestämme täyden vastineen rahalle, kiitos siitä!

Olemme erittäin tyytyväisiä!

Kun keväällä 2013 päätimme uusia pesuhuoneen ja saunan sekä kodinhoitohuoneen, laitoimme  yhteydenottopyynnön muutamalle lähialueen urakoitsijalle. Laatoitusmestareilta otettiin yhteyttä heti seuraavana päivänä ja saimme sovittua erittäin joustavasti omiin aikatauluihimme sopivan tapaamisen.

Kaikki on siitä lähtien sujunut nopeasti ja ammattitaitoisesti. Saimme erittäin hyviä ideoita ja vinkkejä miten voimme uudistaa tilojamme kohtuuhinnalla.  Tarjous tuli sovitussa aikataulussa ja siihen oli selvitetty toiveidemme mukaiset kalusteet ja niiden hinnat, joten hinta pysyi tarjouksen mukaisena loppuun asti. Tarjous oli selkeä ja huolellisesti laadittu, joten sopimuksen tekeminen sen pohjalta oli helppoa ja luotettavaa.

Työt aloitettiin sovittuna päivänä ja remontti eteni suunnitelmien mukaan. Töitä tehtiin joka päivä ja myös viikonloppuina, joten odottelua ei syntynyt. Olimme myös erittäin tyytyväisiä siihen, että meitä informoitiin jatkuvasti työn etenemisestä ja ehdotettiin muutoksia alkuperäisiin suunnitelmiin, jos se oli ammattimiesten mielestä tarpeellista. Myös omat muutoksemme otettiin erittäin hyvin vastaan ja iloisesti tehtiin toiveidemme mukaan.

Myös Laatoitusmestareiden käyttämät yhteistyökumppanit olivat erittäin joustavia. He tulivat heti paikalle kun heitä tarvittiin ja jopa lauantaiaamuna ongelman ilmaantuessa sähkömies oli tunnissa paikalla. Meille myös siivottiin suihkutilat ennen valmistumista ja pääsimme heti käyttämään suihkua kun se vain oli mahdollista.

Hyväntuulista palveluhenkeä

Erittäin hyväntuuliset ja palveluhenkiset rakennusmiehet tekivät remontista kyllä erittäin positiivisen kokemuksen. Voimme mielihyvin suositella Laatoitusmestareita ja tulemme myös itse jatkossa kysymään heiltä tarjousta kun teemme lisää remontteja.

Tämä oli oikeasti tosi miellyttävä kokemus, paikat jäi ihan siistiksi heidän jälkeensä vaikka välillä tuntui, että saadaanko tämä oikeasti järjestykseen ja puhtaaksi.

Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja kaikki vieraamme, joille on paikkoja esitelty, ovat ihastuneet myös tiloihin.