Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja kaikki vieraamme, joille on paikkoja esitelty, ovat ihastuneet myös tiloihin.

Tarja ja Hannu Höijer Kellokoski

Kun keväällä 2013 päätimme uusia pesuhuoneen ja saunan sekä kodinhoitohuoneen, laitoimme  yhteydenottopyynnön muutamalle lähialueen urakoitsijalle. Laatoitusmestareilta otettiin yhteyttä heti seuraavana päivänä ja saimme sovittua erittäin joustavasti omiin aikatauluihimme sopivan tapaamisen.

Kaikki on siitä lähtien sujunut nopeasti ja ammattitaitoisesti. Saimme erittäin hyviä ideoita ja vinkkejä miten voimme uudistaa tilojamme kohtuuhinnalla.  Tarjous tuli sovitussa aikataulussa ja siihen oli selvitetty toiveidemme mukaiset kalusteet ja niiden hinnat, joten hinta pysyi tarjouksen mukaisena loppuun asti. Tarjous oli selkeä ja huolellisesti laadittu, joten sopimuksen tekeminen sen pohjalta oli helppoa ja luotettavaa.

Työt aloitettiin sovittuna päivänä ja remontti eteni suunnitelmien mukaan. Töitä tehtiin joka päivä ja myös viikonloppuina, joten odottelua ei syntynyt. Olimme myös erittäin tyytyväisiä siihen, että meitä informoitiin jatkuvasti työn etenemisestä ja ehdotettiin muutoksia alkuperäisiin suunnitelmiin, jos se oli ammattimiesten mielestä tarpeellista. Myös omat muutoksemme otettiin erittäin hyvin vastaan ja iloisesti tehtiin toiveidemme mukaan.

Myös Laatoitusmestareiden käyttämät yhteistyökumppanit olivat erittäin joustavia. He tulivat heti paikalle kun heitä tarvittiin ja jopa lauantaiaamuna ongelman ilmaantuessa sähkömies oli tunnissa paikalla. Meille myös siivottiin suihkutilat ennen valmistumista ja pääsimme heti käyttämään suihkua kun se vain oli mahdollista.

Hyväntuulista palveluhenkeä

Erittäin hyväntuuliset ja palveluhenkiset rakennusmiehet tekivät remontista kyllä erittäin positiivisen kokemuksen. Voimme mielihyvin suositella Laatoitusmestareita ja tulemme myös itse jatkossa kysymään heiltä tarjousta kun teemme lisää remontteja.

Tämä oli oikeasti tosi miellyttävä kokemus, paikat jäi ihan siistiksi heidän jälkeensä vaikka välillä tuntui, että saadaanko tämä oikeasti järjestykseen ja puhtaaksi.

Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja kaikki vieraamme, joille on paikkoja esitelty, ovat ihastuneet myös tiloihin.

Tarja ja Hannu Höijer Kellokoski

Suunnitteletko kodin remonttia?

Tilaa veloitukseton arviokäynti kotiisi.