Olemme remonttiin ja lopputulokseen erittäin tyytyväisiä ja voimme vilpittömästi suositella Laatoitusmestareita muillekin. Saimme hyvää palvelua ja mielestämme täyden vastineen rahalle, kiitos siitä!

Lehmuskerot Puistolasta

Syksyllä 2014 hankkimassamme paritaloasunnossa (rv. 1989) oli jo kuntokartoituksen pohjalta tiedossa lievä kosteusvaurio kylpyhuoneessa. Lähtökohtaisesti oli siis selvää, että remontti olisi pakko tehdä ja melko pian. Toki tilat kaipasivat jo muutenkin pientä päivitystä, joten päätimme samalla teettää remontin myös saunaan ja kodinhoitohuoneeseen.

Osasimme odottaa työn olevan laadukasta ja ammattitaitoista

Pyysimme tarjouksen heti Laatoitusmestareilta, koska he olivat aiemmin samana vuonna remontoineet entisen naapurimme kylpyhuoneen. Sieltä saadun hyvän palautteen ja näkemämme perusteella osasimme odottaa työn olevan laadukasta ja ammattitaitoista. Pyysimme tarjouksen parilta muultakin urakoitsijalta mutta koska hintakin kesti hyvin vertailun niin päädyimme Laatoitusmestareihin.

Remontin aluksi tehtiin purut ja tarkemmat mittaukset mutta onneksi kosteusvauriot eivät olleet odotettua suuremmat, eikä kuivaaminen, joka suoritettiin urakoitsijan toimesta, vienyt pari viikkoa kauempaa. Remontin varsinaisesti alkaessa, siirrettiin lämminvesivaraaja saunasta, väliaikaisesti kodinhoitohuoneeseen ja näin lämmintä vettä oli kokoajan saatavilla.

Apua myös suunnitteluun

Urakoitsijan kautta saimme apua myös suunnittelussa ja sauna saikin täysin uuden ilmeen, laudetilan tuplaantuessa vanhasta. Kylpyhuone ja sauna valmistuivat ensin ja sen jälkeen remontti siirtyi kodinhoitohuoneeseen, jolloin pesukone siirrettiin kylpyhuoneeseen, missä sitä pystyttiin käyttämään.

Työt etenivät hyvin ja meitä pidettiin etenemisestä ajantasalla sekä sovittiin aina etukäteen lisätöistä ja -hankinnoista. Kaikki työt, kuten lvis-työt hoituivat urakoitsijan kautta ajallaan ja venymistäkin, juhlapyhien alla, oli ilahduttavasti.

Olemme remonttiin ja lopputulokseen erittäin tyytyväisiä ja voimme vilpittömästi suositella Laatoitusmestareita muillekin.

Saimme hyvää palvelua ja mielestämme täyden vastineen rahalle, kiitos siitä!

Lehmuskerot Puistolasta

Suunnitteletko kodin remonttia?

Tilaa veloitukseton arviokäynti kotiisi.