Toiminta oli kaikkiaan ripeää ja ammattitaitoista sekä tarpeen mukaan joustavaa, heti alusta lähtien.

Lindholmit Järvenpäästä

Asunnossamme todettiin vesivahinko, jonka korjaaminen vaati pikaisesti täydellistä kylpyhuoneremonttia. Otimmekin heti yhteyttä alueella toimiviin urakoitsijoihin kartoittaaksemme remontin kustannuksia ja aikataulua. 

Alkuun ajallaan, ripeästi eteenpäin

Laatoitusmestareille sai laitettua tarjouspyynnön näppärästi netin kautta ja sieltä oltiinkin nopeasti yhteydessä ja sovittiin käynti paikanpäälle, meille sopivaan aikaan. Tarjous saatiin nopeasti ja se oli selkeä eritelyineen. Saimme myös tarkennuksia ja muutoksia sisältöön vaivattomasti kun niin halusimme. Vaakakupissa painoi myös se, että yritys toimii paikkakunnalla. 

Urakka alkoi ajallaan ja eteni ripeästi. Meihin oltiin tiiviisti yhteydessä ja informoitiin töiden etenemisestä. Myös omiin kysymyksiimme vastattiin aina asiallisesti. Töitä tehtiin meille sopivassa aikataulussa, jopa hieman normaalia pidempiä päiviä, koska se meille sopi ja näin urakka valmistuikin jo aikataulutusta nopeammin. Lopputulokseen voi olla vain tyytyväinen. Nyt meillä on kylpyhuone, jota on mukava ja luotettava käyttää sekä miellyttää silmää, kaikki on siinä kohdallaan. 

Yhteenvetona voimme todeta, että toiminta oli kaikkiaan ripeää ja ammattitaitoista sekä tarpeen mukaan joustavaa, heti alusta lähtien. Työt valmistuivat etuajassa ja saimme lopuksi vielä erillisen raportin urakan vaiheista kuvineen. Suosittelemme lämpimästi.

Lindholmit Järvenpäästä

Suunnitteletko kodin remonttia?

Tilaa veloitukseton arviokäynti kotiisi.